Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.premiumsound.pl

  1. Informacje ogólne
    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług www.premiumsound.pl poprzez Serwis.
  2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Premiumsound Arkadiusz Sztander z siedzibą w Gdańsku, ul Rakoczego 31, NIP584-193-23-02, REGON 220425114
  3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
    2. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
  8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.premiumsound.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
    W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

Nasze marki

  • REL
  • HARMONIX
  • NAGRA
  • AVID
  • SEURA
  • ORTOFON
  • FINAL AUDIO DESIGN
  • UBIQ AUDIO
  • HIDIZS
  • NOTTINGHAM ANALOGUE
  • AURALIC
  • WIGG ART
  • PATHOS
  • AUDIOBYTE
  • AUDIO ANATOMY
  • ISOL - 8
  • iFI AUDIO
  • ENERR
  • GOLDRING
  • ABYSSOUND
  • CAYIN
  • TELLURIUM Q
  • AMINA
  • RHA
  • SENNHEISER
  • CARDAS
  • ROCKNA AUDIO
  • MELODIKA
  • ADVANCE ACOUSTIC
  • VINYL
  • HIFIMAN
  • GRADIENT
  • SOLID TECH
  • ATOLL
  • DAVIS ACOUSTICS
  • BEYERDYNAMIC
  • AUDIO PHYSIC
  • AUDION
  • ALBEDO
  • HEGEL
  • AUDIO ACADEMY
  • PYLON AUDIO
  • AUDEZE
  • PMC
  • POLK AUDIO
  • CRAYON
  • ONKYO
  • ASTELL & KERN
  • SIGNAL PROJECTS
  • OPPO
  • LAVARDIN
  • GERMAN PHYSIKS
  • CAMBRIDGE AUDIO
  • CABASSE
  • AUDIOVECTOR
  • PIONEER
  • KLIPSCH
  • MEGALITH AUDIO
  • TRENNER & FRIEDL
  • SCHIIT AUDIO
  • KIMBER KABLE
  • AUDIOSOLUTIONS
  • QUADRAL
  • TRILOGY AUDIO
  • NIME AUDIO DESIGN
  • SYNERGISTIC RESEARCH
  • DEFINITIVE TECHNOLOGY
  • FiiO
  • AUDIA FLIGHT
  • MUSICAL FIDELITY
  • XAVIAN
  • PRO-JECT
  • Monitor Audio
  • LUMIN
  • WIREWORLD
  • ISOTEK
  • MEZE
  • TANNOY
  • Brainwavz
  • CHORD Electronics
  • MASTERSOUND
  • KEF
  • FEZZ AUDIO
  • MYTEK